Vicente Galarza i Jaume Ballester pugen al més alt del calaix en la primera prova de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil

Post també disponible en: Castellano

Aquest diumenge passat, 16 de febrer, es va celebrar al magnífic traçat de la Pesquera (Conca) la primera prova de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil on els pilots de l’MC Bunyol en les categories de 65 cc, Vicente Galarza, i en 85 cc, Jaume Ballester, van ser els guanyadors d’aquesta dura prova per a aquests petits-grans pilots de tan sols 11 i 12 anys respectivament.

El cap de setmana va ser fantàstic respecte a una climatologia que va acompanyar a tots dos pilots; i pel que fa al competitiu les lluites per liderar aquest campionat des de la sortida van posar tota la carn a la graella com vulgarment es diu a el donar un ritme imparable.

I amb la tècnica que aquests grans pilots tenen, van saber resistir lluitant per aconseguir aquest primer triomf de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil davant la resta de pilots de diferents parts d’Espanya.

Esperem que segueixin amb aquest alt nivell i aconseguir més victòries per aconseguir tenir un Campió Nacional en el Moto Club Bunyol. Informa, Elio Zanón.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*