Vilamarxant comptarà a principis de 2020 amb un carril cicle-peatonal que unirà la població amb Riba-roja i Benaguasil

Reunión entre los Ayuntamientos de Riba-roja y Vilamarxant.

Post també disponible en: Castellano

Vilamarxant comptarà a principis de l’any 2020 amb un carril cicle-peatonal que unirà a la població amb Riba-roja del Túria i Benaguasil. Esta actuació s’emmarca dins del projecte turístic de la localitat del Camp de Túria per a comunicar amb els seus veïns a través d’una via per a bicicletes i caminants.

A través d’estes actuacions, el carril cicle-peatonal unirà el nucli urbà de Vilamarxant, la subestació elèctrica que està situada en el marge amb Riba-roja, el carril bici que ve de Benaguasil, la pista que ve per dins del Parc Natural del riu Túria i totes les sendes del Paratge Natural de Les Rodanes.

Esta via verda serà, a més, fonamental per a les veïnes i veïns de les urbanitzacions de Mas del Moro i Mullo de Crusà, ja que podran accedir al nucli urbà utilitzant mitjans de transport sostenibles.

Ahir va tindre lloc una reunió amb l’Ajuntament de Riba-roja en el qual es va acordar, d’una banda, que la localitat veïna es compromet a acabar en el seu terme municipal el tros de carril bici que faltava i que connectarà amb la via ja realitzada per Vilamarxant.

I, per un altre, que tots dos pobles elaboraran de forma conjunta un esborrany per a crear un carril cicle-peatonal que utilitze el marge de la CV-370 i que es presentarà pròximament a la Diputació de València per a trobar el finançament per a dur-ho a terme.

Totes estes sendes verdes seran molt importants per a vertebrar la comarca del Camp de Túria i interconnectar els tres pobles, així com servirà per a connectar Vilamarxant amb tota la infraestructura de carrils bici de la comarca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*