Vilamarxant obri el procés participatiu per a adequar el Pla Local de Cremes

Mapa del término municipal de Vilamarxant.
Mapa del término municipal de Vilamarxant.

Post també disponible en: Castellano

Mapa del término municipal de Vilamarxant.
Mapa del terme municipal de Vilamarxant.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha obert el procés participatiu perquè la ciutadania puga aportar les seues propostes per a estudiar-les i incorporar-les en el nou Pla Local de Cremes, que pretén minimitzar el nombre d’incendis produïts per causes generades per l’activitat cultural humana així com els danys derivats d’un possible incendi forestal.

Fins al pròxim 19 de novembre, els veïns i veïnes de Vilamarxant podran deixar les seues opinions o propostes que consideren que el nou Pla Local de Cremes ha d’abordar a través del registre electrònic.

La ciutadania, les organitzacions i les associacions més representatives podran exposar, d’aquesta forma, els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i oportunitat de la seua aprovació, els objectius de la norma i les possibles solucions alternatives.

Les cremes agrícoles i de matoll o l’ús de foc en activitats apícoles estan considerades com a activitats que requereixen l’ús del foc com a eina i, per este motiu, és necessari la seua regulació.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*