Mi banner

Vilamarxant, present en la Fira de les Comarques del pròxim cap de setmana

Post també disponible en: esCastellano

Vilamarxant estará presente un año más en la Fira de les Comarques.

Vilamarxant estarà present un any més en la Fira de les Comarques.

La localitat de Vilamarxant estarà present un any més en la Fira de les Comarques, que se celebra del 5 al 7 d’abril en la plaça de bous de València.

El Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant intervindrà en la Mostra que organitza el Patronat Provincial de Turisme com un dels valors més importants de la població. L’actuació del grup tindrà lloc el dissabte, 6 d’abril, a partir de les 12 del migdia.

La Regidoria de Turisme, dirigida per Eliseo Sanz, oferirà informació en la seua caseta als visitants dels atractius més importants de la localitat del Camp de Túria.

El Parc Natural del Túria, el Paratge Natural Local Les Rodanes, les trinxeres de la Guerra Civil, la Bassa Barreta, el centre d’interpretació del Parc Natural del Túria, la Cisterna o el Castell són alguns dels enclavaments sobre els quals s’oferirà informació perquè puguen ser visitats pels turistes.

Cultura, naturalesa, patrimoni, festes… Vilamarxant compta amb una àmplia oferta turística que oferir als seus visitants durant tot l’any.

Eliseo Sanz, regidor de promoció econòmica de Vilamarxant, va assegurar que esta fira és una oportunitat per a donar a conéixer el nostre patrimoni: “La Fira de les Comarques ens permet visibilitzar cada racó i tradició de la nostra localitat i oferir-li’ls a les persones que visiten l’esdeveniment. És una fantàstica oportunitat per a donar valor i visibilitat al nostre entorn”.

 

Deixa un comentari