Xest celebrarà el dia de la patrona, la Soledat, des dels balcons a causa de el confinament pel coronavirus

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament, l’Associació Musical Banda «La Lira» i la Parròquia Sant Lluc Evangelista fan una crida perquè la població celebre una de les festes grans del poble, respectant la normativa decretada per l’estat d’alarma

L’Ajuntament, l’Associació Musical Banda «La Lira» i la Parròquia Sant Lluc Evangelista han organitzat conjuntament la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Soledad Gloriosa, patrona de Cheste, que tindrà lloc diumenge que ve, 19 d’abril. A causa de la situació d’emergència sanitària i al confinament de tota la població de Cheste, els actes festius habituals no poden celebrar-se; per això, les tres entitats animen tots els veïns i veïnes a guarnir els seus balcons.
A les 12 hores tindrà lloc un volteig de campanes des de l’església San Lucas Evangelista i a les 12:30 hores, des dels altaveus del ban municipal sonaran els pasdobles Amparito Roca i València. Els músics i músiques de «La Lira» s’uniran interpretant des dels seus balcons estes dos peces tan característiques de l’ambient festiu a Cheste i en la Comunitat. L’organització recorda a la població que no està permés eixir al portal de les cases.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*