Xest compta amb un cicle de autocine fins a finals de juliol

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Festes ha programat un cicle de autocine que va arrencar divendres passat, 3 de juliol, amb la pel·lícula El Regne. L’activitat continuarà realitzant-se els pròxims dies 10, 17 i 24 de juliol, a l’aparcament del poliesportiu municipal, a les 22:30 hores.

“És un concepte de cinema que a Cheste mai s’havia fet”, apunta el regidor de Festes, Raúl Mota. “Des del final del confinament vam veure que en altres municipis havien posat en marxa sessions de autocine i ens va semblar una bona idea perquè aquest format no requereix moltes mesures de seguretat i higiene, ja que s’accedeix a el recinte dins el cotxe propi”.

L’entrada a l’autocine de Cheste és gratuïta i tan sols cal comptar amb un sistema de ràdio en funcionament per sintonitzar la freqüència a la qual arriba l’àudio de la cinta. “També hem estructurat l’aparcament de manera que entre els vehicles puga assentar-se qui vullga, sense necessitat de vindre amb cotxe, mantenint les distàncies de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries”, explica el regidor.

La programació recull els títols ¿Qué te juegas?, La casa torcida Spiderman, lejos de casa; totes les pel·lícules han estat escollides després d’una votació pública, a partir de la proposta de diversos films per part de la regidoria de Festes. “La nostra intenció és que la participació sigui la tònica a l’hora de preparar la programació festiva en els diferents esdeveniments que es donen al llarg d’any”, destaca Mota.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*