Mi banner

Xest comptarà amb servei de fibra òptica

Post també disponible en: esCastellano

Cheste contará con servicio de fibra óptica.

Xest comptarà amb servei de fibra òptica.

El grup MasMovil començarà properament la instal·lació i desplegament de fibra òptica a Xest. Així ho van comunicar el director de Desplegament de Xarxa de MÁSmovil, Ignacio Martí; el responsable de Desplegament de Xarxa Zona Llevant del Grup MÁSmóvil, Jesús Carazo; el director general del Grup Verne, Carlos Plaza i la responsable de Xarxa del mateix grup, Sandra Lillo, durant una reunió celebrada amb l’alcalde, José Morell, dimecres passat, 13 de març, a l’Ajuntament de Xest.

El pla de desplegament compta amb l’aprovació municipal, publicada al Butlletí Oficial de la Província l’11 de març de 2019, i s’executarà en uns quatre mesos dins del nucli urbà, a la zona residencial de la Imés i al polígon Pi Blay .

“Es calcula que la fibra òptica donarà servei a prop de 4.000 habitatges i oferirà el servei de diferents companyies comercialitzadores”, ha manifestat Morell. Tal com han explicat a la reunió, es podrà accedir al servei a través de Yoigo, MásMóvil, Pepephone, Llamaya, Lebara, Orange, Jazztel i Amena.

Deixa un comentari