Xest comptarà amb un vehicle elèctric i un punt de càrrega per a la Brigada de Serveis Municipals

El concejal de Servicios, José Vicente Guijarro.
El concejal de Servicios, José Vicente Guijarro.

Post també disponible en: Castellano

El concejal de Servicios, José Vicente Guijarro.
El regidor de Serveis, José Vicente Guijarro.

Dijous passat, 11 d’abril, el ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el procediment per a sol·licitar una subvenció de Diputació de València per a l’adquisició d’un vehicle elèctric i la instal·lació d’un punt de càrrega elèctrica lenta, que utilitzarà la Brigada d’Serveis Municipals de Xest. La finalitat d’aquest ajut és reduir el consum d’energia en el sector del transport, disminuint així l’impacte ambiental del transport. “Aquestes mesures són primordials en el camí a assegurar la salut de la població, ajudar al canvi productiu i la millora de l’aire”, declara el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro.

L’import de la subvenció es destinarà en primer lloc a la compra d’un furgó elèctric nou, matriculat amb posterioritat a l’1 de gener de 2019. “Per la compra d’aquest vehicle, en el cas que la subvenció sigui resolta de manera favorable, es comptarà amb la quantitat de 17.000 euros “, explica el regidor. “En segon lloc, es comptarà amb 2.900 euros per finançar un punt de càrrega elèctrica lenta que s’instal·larà al magatzem de la brigada, connectat al subministrament de titularitat municipal”.

A més, el regidor ha destacat que aquesta és la segona vegada que Xest opta a aquesta subvenció promoguda per la Diputació de València, després beneficiar-se’n per primera vegada el 2018 en el finançament d’un vehicle elèctric per a la Policia Local de Xest i la instal·lació d’un punt de càrrega situat al costat del guàrdia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*