Xest ha tingut 45 recàrregues de cotxes elèctrics en menys d’un mes

Cheste ha tenido 45 recargas de coches eléctricos en menos de un mes.
45 recargas de coches eléctricos en menos de un mes

Post també disponible en: Castellano

Cheste ha tenido 45 recargas de coches eléctricos en menos de un mes.
Xest ha tingut 45 recàrregues de cotxes elèctrics en menys d’un mes.

Després de la inauguració de la primera estació de recàrrega gratuïta per a cotxes elèctrics a Xest, el passat 6 de febrer, ja s’han realitzat 45 recàrregues, comptabilitzades fins al dia 26 de febrer, fet que suposa que s’han deixat d’emetre 0,37 tones de diòxid de carboni a l’atmosfera, segons les dades que ofereix la regidoria de Serveis.
“Es tracta d’unes bones dades per als primers vint dies de funcionament del punt de recàrrega i esperem que el seu ús vagi en augment”, apunta el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro, “a poc a poc anem iniciant el camí cap a la millora de la qualitat de l’aire, hem de conscienciar-nos tots i totes de la situació mediambiental tan greu per la qual travessa el nostre Planeta i impulsar accions que facilitin la sostenibilitat i la reducció del nostre impacte, ja que les conseqüències del Canvi Climàtic comencen a ser cada vegada més visibles “.

La previsió de l’Ajuntament és instal·lar un nou punt de recàrrega i adquirir un cotxe elèctric durant els propers mesos, a través de les línies d’ajuts disponibles, com el programa “Estalvi i eficiència energètica en el transport” de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE ), i amb aportació de fons municipals.

L’actual punt de recàrrega, ubicat al costat de les dependències de la Policia Local és de tipus “semi-ràpida”, disposa de dos connectors que poden donar servei a dos vehicles alhora i ofereix una potència de 22 Kw per cada presa. Els usuaris i usuàries poden accedir al seu control i activació través de les principals aplicacions de geolocalització.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*