Xest torna a caure i decep davant un rival inferior, l’Apolo (2-0)

Post també disponible en: esCastellano

Segurament ningú esperava que el CD Xest anès a Perdre 1 partit Davant un rival directe, Tot i disputar-se Lluny de casa. No obstant aixó, a els locals de l’Apol·lo NOMÉS van necessitar 12 minuts per TROBAR manera d’Treure Petroli, ha que assenyalarien penal a favor dels locals, el qual Joan García transformaria en el primer de la tarda. Cop dur para los de Monterde que no esperaven estar AIXÍ, i Menys tan Aviat, però AIXÍ seria la Realitat.

Però el Pitjor seria que anaven passant a els minuts; ja que la Segona meitat, el partit no Semblava sinó anar en contra dels interessos dels chestanos, a els qui s’estaven veient superats. A més, en el 65 ‘, Sandro va aconseguir doblar la diferencia dos, el que a els chestanos ja a els va provocar és sentir separats i sense cap forma de canviar ni la dinàmica ni el resultat, encara que fos almenys 1 Empat. Pel que fa al final dels 90 minuts, va acabar consolidant-s’uneixi nova derrota dels de Xest.

Els blaus és quedin al lloc 11 amb 33 punts, separats per NOMÉS 1 punt con los de dalt i con los de baix. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Deixa un comentari