Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del Preolímpic de Handbol Femení 2020

Ximo Puig anuncia que Llíria será sede del Preolímpico de Balonmano Femenino 2020.
Ximo Puig anuncia que Llíria será sede del Preolímpico de Balonmano Femenino 2020.

Post també disponible en: Castellano

El president ha expressat el suport de la Generalitat a esta cita esportiva, que tindrà lloc del 20 al 22 de març de l’any que ve

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que Llíria serà seu de la fase classificatòria d’Handbol Femení per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després de l’audiència que ha mantingut al Palau amb el president de la Reial Federació Espanyola d’Handbol, Francisco V. Blázquez, i l’alcalde de la localitat amfitriona, Manuel Civera.

El titular de el Consell ha expressat el suport de la Generalitat a aquesta cita esportiva, que tindrà lloc de l’20 a el 22 de març de 2020, en què la selecció espanyola d’handbol femení, actual subcampiona d’el món, s’intentarà classificar per Tòquio 2020. en el Preolímpic participen també les seleccions de Suècia, Argentina i Senegal.

El responsable de el Consell ha subratllat que es tracta d’una “extraordinària notícia” que Llíria vaja a acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, que reafirma la vocació de la Comunitat Valenciana de ser “una terra oberta i d’hospitalitat”.

Així mateix, el president ha assegurat que la celebració d’aquesta competició a la Comunitat Valenciana la posiciona “en un espai positiu de projecció internacional a favor dels valors de l’esport i, molt especialment, de l’handbol femení, que ha tingut sempre una gran tradició entre nosaltres”.

“És una gran decisió” que requereix del suport de totes les institucions valencianes “perquè es posa una altra vegada la mirada a la Comunitat”, ha indicat. Un dels objectius és el de recuperar la Comunitat Valenciana com a epicentre de l’handbol femení a Espanya, i que aquest siga un element dinamitzador de la regió a nivell econòmic i social.
La cita serà l’avantsala del Campionat de Món d’Handbol Femení 2021, que organitza Espanya per primera vegada en la seua història, i en el qual tant Llíria com Castelló i Torrevella, són seus ja confirmades.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*