Ximo Puig: “Impulsarem un lobby potent entre la Generalitat i el sector citrícola per guanyar efectivitat en les reivindicacions a Brussel·les”

El president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE anuncia la inversión de 30 millones de euros para un programa de reestructuración y cambio varietal destinado a los citricultores valencianos.
El president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE anuncia la inversión de 30 millones de euros para un programa de reestructuración y cambio varietal destinado a los citricultores valencianos.

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE anuncia la inversión de 30 millones de euros para un programa de reestructuración y cambio varietal destinado a los citricultores valencianos.
El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE anuncia la inversió de 30 milions d’euros per a un programa de reestructuració i canvi varietal destinat als citricultors valencians.

El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres en un acte de campanya a Algemesí que “impulsarem un lobby potent entre la Generalitat i el sector citrícola per guanyar efectivitat en les reivindicacions del sector a Brussel·les “. En aquest sentit, Ximo Puig ha assenyalat que “nosaltres no fem demagògia amb la taronja, sinó que el que volem és modernitzar el sector, ajudar a la reestructuració i demanar a Espanya que tingui sensibilitat amb la taronja valenciana”.

“Per això, demanarem al Govern d’Espanya participar en les inspeccions que realitza la Unió Europea a països tercers, entre ells Sud-àfrica, per ajudar en la verificació del compliment de les normatives fitosanitàries i laborals”. Així s’ha pronunciat Ximo Puig en un acte en què també ha participat l’expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, la candidata a l’Alcaldia d’Algemesí, Marta Trenzano, i la secretària general del PSPV-PSOE a la Ribera Alta, Neus Garrigues, on també ha indicat que demanarà al Govern d’Espanya “que lideri la consolidació de la unió duanera de la Unió Europea per homogeneïtzar el control en tots els ports”.

El líder dels socialistes valencians també ha anunciat la inversió de 30 milions d’euros “per a un programa de reestructuració i canvi varietal destinat als citricultors valencians”. Així, el líder socialista ha insistit que “reforçarem la producció des de la cohesió, amb unes estructures potents perquè l’agricultor pugui competir a tot el món amb les mateixes condicions”. “No volem que la taronja valenciana es quedi en els camps, volem que la taronja tingui allò que es mereix”, ha sentenciat.

D’altra banda, el dirigent del PSPV-PSOE, durant la trobada, ha recordat també que el Partit Socialista va néixer fa 140 anys per “aconseguir justícia social”, i ha comentat que “si hem fet alguna cosa aquests quatre anys ha estat complir amb la paraula donada “per això,” l’Hospital de la Ribera ha tornat al sistema públic sanitari “. “El que hem fet, tota la societat en el seu conjunt, ha estat tornar la dignitat als valencians i valenciana” i només per això, “ha valgut la pena”, ha destacat Ximo Puig.

L’expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha animat a tota la societat valenciana perquè “el proper 28 d’abril votin el president Ximo Puig”, ja que, tal com ha assenyalat “votar Ximo Puig és votar decència, educació , respecte, futur, diàleg i honestedat “. “Té tots aquests valors que són els millors per governar”, ha comentat. Així mateix, l’expresident ha assenyalat que “els socialistes sempre actuem amb humilitat i intel·ligència” i aquesta és “una victòria de la gran majoria”.

Per la seva banda, la candidata a l’Alcaldia d’Algemesí, Marta Trenzano, ha assenyalat que “cal sortir amb força les pròximes eleccions per a recordar-li a la ciutadania que l’Espanya que volem és l’Espanya de la sanitat i l’educació públiques, de lleis igualitàries i feministes, aquesta és l’Espanya que volem “. En aquest sentit, la candidata socialista ha assegurat que “la majoria de la societat espanyola i valenciana no vol agafar el camí que proposen les tres dretes, sinó que volen una Espanya i una Comunitat Valenciana que mirin al futur i no al passat”.

Finalment, la secretària general del PSPV-PSOE a la Ribera Alta ha recordat el suport que ha ofert la Generalitat als ajuntaments durant aquests quatre anys amb el Consell de Ximo Puig i ha animat a tota la societat perquè el proper 28 d’abril “Ximo Puig continuï amb la seva tasca com a president i el 26 de maig els i les socialistes guanyin tots els pobles de la Ribera”.

 

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*