“Xina, passat i present” inaugura el cicle de conferències de Unisocietat Requena 2019-2020

Post també disponible en: Castellano

La temporada 2019/2020 del cicle de conferències de Unisocietat Requena comença ja, i ho fa amb la xerrada “La Xina, passat i present: El futur entre Occident i Orient” impartida pel senyor Gabriel Terol, del departament de Teoria dels Llenguatges de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Concretament, serà aquest dijous 24 d’octubre a les 7 de la tarda al Saló d’Actes de l’Espai Cultural Feliciano Antonio Yeves Descalç de la localitat.
Totes les conferències de Unisocietat Requena són d’entrada lliure i gratuïta.

La xerrada pretén, des d’una posició acadèmica anti-orientalista, repassar històricament la conceptualització del món occidental i del món oriental des d’una perspectiva historiogràfica contrastiva i ofereix com a conclusió una presentació dels atractius i interessos culturals de la cultura xinesa a partir de la menció de 10 tòpics bàsics.

Gabriel Terol Vermell és doctor europeu en Filosofia, és llicenciat en Filosofia i llicenciat en Estudis Asiàtics.
És també tècnic superior en Comerç Exterior i compta amb un màster en Economia i Comerç amb la Xina i un altre en Internacionalització Empresarial.

Becari d’investigació predoc del Ministeri d’Afers Exteriors i de l’Agència Espanyola de Col·laboració internacional, també ha estat becari postdoc per fer estades de recerca en diverses universitats: la Universitat de Hong Kong, la de Macau, la de Taiwan i la Universitat de Pequín són alguna mostra d’això.

Autor d’una desena de llibres publicats i més de quaranta articles realitzats, ha impartit nombrosíssimes conferències i participat en congressos nacionals i internacionals.

En l’actualitat col·labora activament en diverses activitats de divulgació i especialització de sinologia.

A més és coordinador de la unitat docent de l’Àrea d’Estudis d’Àsia Oriental del departament de Teoria dels Llenguatges de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, en la que exerceix tasques com a professor i investigador.


Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*