Xiva acull amb èxit un nou Clínic de la Selecció Valenciana Femenina

En la iniciativa han participado cerca de cincuenta niñas.
En la iniciativa han participado cerca de cincuenta niñas.

Post també disponible en: esCastellano

En la iniciativa han participado cerca de cincuenta niñas.
A la iniciativa han participat prop de cinquanta xiquetas.

Com han informat des de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), més de cinquanta nenes van acudir en la vesprada d’ahir al Camp ‘Vista Alegre’ de Xiva per gaudir l’experiència de viure un complet Clínic amb la Selecció Valenciana femenina sub-17.

L’Àrea de Futbol Femení de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha desenvolupat un nou Clínic destinat a difondre el futbol entre les nenes no federades, dins el programa de promoció ‘Valenta’. Més de 50 xiquetes de la localitat van acudir a la gespa del Camp de Futbol Municipal ‘Vista Alegre’ per exercitar-se al costat de la Selecció Valenciana femenina sub-17 i els representants del cos tècnic de la FFCV.

Les prop de cinquanta nenes que van participar no només van tenir l’oportunitat d’entrenar i aprendre directament de les millors futbolistes de la Comunitat a través de diferents exercicis, rondos i finalitzacions, sinó que es van divertir amb elles i van poder viure posteriorment el partit amistós d’exhibició a el qual el combinat autonòmic es va enfrontar a l’amfitrió, el Joventut Chiva CF.

Be the first to comment

Deixa un comentari