Xiva es mesura al Fuenterrobles sense la pressió del liderat; el Godelleta al Caudete; el Atl. Torís a Alaquàs i el Macastre al Loriguilla

El CD Chiva ha caído sorpresivamente en su casa y contra el quinto Foto: Raúl Miralles.
El CD Chiva ha caído sorpresivamente en su casa y contra el quinto Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

Els xivans han tornat a assaborir el que és perdre el partit i la condició de líder, però això pot tenir un tall bo i és que ja no tenen la pressió de guanyar-ho tot per no deixar de ser-ho. Al contrari, només han de pensar en guanyar i en ficar pressió al Riba-roja.

El proper rival és Fuenterrobles, un equip de molt baix, de manera que en els plans de Germán només cap la victòria i aprofitar el mínima error del líder per coronar-se, com tard, en la jornada última.

Godelleta-Caudete

Després de la derrota de la UD Godelleta dels de Domingo en el derbi, han d’oblidar les males sensacions i aprofitar que encara superen al cuer en punts, pel que han d’anar a per totes per sumar punts i prendre un millor rumb contra el Caudete.

No serà fàcil, ja que tot i jugar a casa (que és un factor molt favorable) han de veure-amb el Caudete, cinquè a la taula, però clar, si volen revelar-se, no tenen més remei que fer-ho davant el que vingui, a més , millor sabrà quant més difícil sigui el rival.

At. Turís-Alaquàs

L’Atlètic Turís ve de guanyar el derbi comarcal, amb totes les ganes de seguir la ratxa favorable, i la seva víctima següent ha de ser l’Alaquàs, un equip de meitat de la taula. A més juguen a casa, el que ha de ser un factor favorable a l’hora d’encarar el partit i tenir suport de la grada per afrontar un partit especial, ja que pot suposar posar-te gairebé en la posició de deixar de ser fanalet vermell.

At. Macastre-Loriguilla

L’Atlètic Macastre de Manolo ve d’una derrota crua i voluminosa, però en el futbol, ​​un cop acaba el partit, cal pensar en el següent, i és una casa, factor a favor evidentment. El rival és sisè i la jornada passada no va jugar per “suspensió” del partit. L’objectiu ha de ser clar, guanyar, convèncer i recuperar-se del mal tràngol, si de veritat vol lluitar per pujar llocs, per difícil que sigui. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*