El PSPV de Benissanó presenta la seua candidatura

Presentación candidatura PSPV Benissanó. tc.c

Presentación candidatura PSPV Benissanó. tc.c
El passat divendres 1 de maig, i coincidint amb el tradicional (més de 40 anys fa que els socialistes de Benissanó venim commemorant el dia del treball) dinar de germanor, presentàrem la candidatura que concorrerà a les pròximes eleccions locals del 24 de maig. Amb tota la il·lusió i amb el convenciment de presentar una candidatura jove i molt preparada, els socialistes anem a totes i amb el convenciment ferm de fer història a Benissanó, guanyant les eleccions del 24 de maig a un PP que en els 30 anys que porta al govern municipal ha deixat l’economia sota zero (més de 4 milions de deute) donant símptomes inequívocs de ser un partit incapaç de revertir esta situació, de ser un partit indolent i amb una candidatura que torna a ser «mas de lo mismo».

L’acte, en el qual s’homenatja als quatre militants amb més edat i que compta amb els candidats de Llíria, Benaguasil, La Pobla i Marines fou el més multitudinari que mai es recorda, amb un ambient cordial, alegre i amb una dosi molt elevada de sentiment i emoció.

L’acte fou clausurat per la candidata a l’alcaldia Amparo Navarro, que prometé obrir les portes i finestres de l’ajuntament i baixar al carrer per a escoltar als veïns, amb un model transparent de gestió que acabe d’una volta per sempre amb els anys d’opacitat que han caracteritzat els últims governs. Per a dur a cap tot açò, Amparo Navarro ens comprometé davant l’auditori d’amics i amigues socialistes a dedicar-se en cos i ànima a este projecte que ha de començar el dia 24 de maig.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*