El PSPV de Benissanó presenta la seua candidatura

Presentación candidatura PSPV Benissanó. tc.c

Presentación candidatura PSPV Benissanó. tc.c
El passat divendres 1 de maig, i coincidint amb el tradicional (més de 40 anys fa que els socialistes de Benissanó venim commemorant el dia del treball) dinar de germanor, presentàrem la candidatura que concorrerà a les pròximes eleccions locals del 24 de maig. Amb tota la il·lusió i amb el convenciment de presentar una candidatura jove i molt preparada, els socialistes anem a totes i amb el convenciment ferm de fer història a Benissanó, guanyant les eleccions del 24 de maig a un PP que en els 30 anys que porta al govern municipal ha deixat l’economia sota zero (més de 4 milions de deute) donant símptomes inequívocs de ser un partit incapaç de revertir esta situació, de ser un partit indolent i amb una candidatura que torna a ser «mas de lo mismo».

L’acte, en el qual s’homenatja als quatre militants amb més edat i que compta amb els candidats de Llíria, Benaguasil, La Pobla i Marines fou el més multitudinari que mai es recorda, amb un ambient cordial, alegre i amb una dosi molt elevada de sentiment i emoció.

L’acte fou clausurat per la candidata a l’alcaldia Amparo Navarro, que prometé obrir les portes i finestres de l’ajuntament i baixar al carrer per a escoltar als veïns, amb un model transparent de gestió que acabe d’una volta per sempre amb els anys d’opacitat que han caracteritzat els últims governs. Per a dur a cap tot açò, Amparo Navarro ens comprometé davant l’auditori d’amics i amigues socialistes a dedicar-se en cos i ànima a este projecte que ha de començar el dia 24 de maig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*