La Pobla de Vallbona configura les meses electorals

Este dilluns s’ha celebrat un Ple Extraordinari per a fer el sorteig dels membres que conformaran les meses electorals per a les pròximes eleccions generals del 20 de desembre. Mitjançant el programa informàtic Conoce de l’Institut Nacional d’Estadística s’ha fet la votació per triar de manera aleatòria 180 persones que ocuparan el lloc de presidents i vocals de mesa i els suplents per a conformar les 20 meses electorals que hi haurà en la Pobla de Vallbona.
Per a poder formar part d’una mesa electoral cal tindre entre 18 i 70 anys i ser ciutadà espanyol resident en la població.
Fins al pròxim 26 d’este mes funcionaris de l’Ajuntament o membres de la Policia Local notificaran en mà als 180 membres seleccionats el lloc que ocuparan en la mesa electoral (president, vocal o suplent). El termini per a presentar al·legacions i eximir-se de l’obligació d’acudir al col·legi electoral és de set dies.
Entre els eximents està patir determinades malalties, minusvalidesa, mares lactants, analfabetisme o tindre més de 65 anys, entre d’altres.
Tots aquells que reban la notificació hauran de presentar-se el dia de les eleccions al col·legi electoral i finalment només hauran d’estar presents durant tota la jornada electoral un president i dos vocals.
D’acord amb les dades del cens enviat per l’Institut Nacional d’Estadística, el nombre total d’electors en la Pobla de Vallbona per a estos comicis ascendix a 16.769 persones.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*