A partir de l’1 de desembre es poden sol.licitar les ajudes per als llibres de text en el Centre Social de La Pobla de Vallbona

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha posat en marxa tot un dispositiu per tal que les persones beneficiàries puguen sol·licitar les ajudes en els terminis marcats, que van des de l’1 fins al 18 de desembre. El programa Xarxa Llibres està dirigit per a alumnat d’ensenyament especial, primària, secundària i FP bàsica dels centres públics i concertats. Un programa del qual es poden vore beneficiats als voltant de 3.000 alumnes de la Pobla de Vallbona.
Per evitar col·lapses i cues s’ha establit un calendari per a presentar les sol·licituds al Centre Social. L’alumnat dels centres públics Lluís Vives, Mas de Tous i el Campés hauran de presentar la documentació de l’1 al 4 de desembre; els col·legis concertats San José, San Rafael i Centro Color del 9 al 14 de desembre; l’IES la Vereda del 15 al 18 de desembre i l’alumnat empadronat a la Pobla de Vallbona però que està escolaritzat fora del municipi, poden acudir al Centre Social de l’1 al 18 de desembre.
Per a facilitar a les persones interessades les gestions hi haurà personal de l’Ajuntament dedicat exclusivament a atendre els ciutadans i gestionar estes ajudes. S’ha habilitat una aula en el segon pis del Centre Social per a fer els tràmits i des de l’1 de desembre fins al 18 s’atendrà el públic des de les 9 del matí fins a les 19 hores ininterrompudament.
En esta primera fase es podran rebre, com a màxim, 100 euros d’ajuda per la compra dels llibres de text. Per a sol.licitar-ho caldrà emplenar el formulari que hi ha a la pàgina web Xarxa Llibres (http://www.ceice.gva.es/xarxallibres) i imprimir dues còpies. També serà imprescindible omplir i entregar els annexos que estan disponibles a la web municipal www.lapobladevallbona.es. A més a més, els sol.licitants hauran d’aportar original i còpia de les factures dels llibres així com DNI o NIE i còpia del llibre de família complet.
El pagament d’estes ajudes es durà a terme abans del 30 de gener. L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha adherit al programa de gratuïtat dels llibres de text promogut per la Generalitat i que està cofinançat per les diputacions, els ajuntaments i la Generalitat a parts iguals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*