Alzira sol·licita una alternativa a la CV-510 per a eliminar els embossos en direcció a l’hospital i al polígon d’Albalat

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, per a tractar les necessitats de la seua localitat en matèria d’infraestructures i carreteres.
El primer edil ha traslladat a Seguí la problemàtica que té el seu municipi en un dels accessos. «Es tracta de la CV-510, on es troba el polígon industrial d’Albalat», ha informat el primer edil, qui també ha esmentat que el vial suporta un intens trànsit de vehicles que es dirigeixen al polígon i també a l’Hospital de la Ribera. Per això, l’alcalde ha sol·licitat a la Diputació la construcció d’una carretera alternativa amb la finalitat de millorar l’accessibilitat al centre sanitari i al polígon i evitar embossos. A més, l’alcalde Gómez ha sol·licitat al diputat de Carreteres l’estudi d’un nou projecte en un encreuament entre Alzira i Corbera, situat en la travessia del Forn de Carrascosa. El propòsit d’aquest projecte és millorar l’accessibilitat i seguretat d’aquesta travessia, que porta al cementeri municipal. Per la seua banda, el diputat de Carreteres ha mostrat al responsable municipal la seua disposició a estudiar cadascuna de les sol·licituds que s’han plantejat en la trobada.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*