La Guàrdia Civil deté a un home després de cometre diversos delictes de robatori amb violència e intimidació a la Ribera

Post també disponible en: Castellano

El detingut va cometre dos delictes de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de furt i un de resistència i desobediència.

Va arribar fins i tot a robar a una menor d’edat la seua terminal mòbil mentre aquesta es trobava en un parc.

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació Knepper, ha detingut a un home especialitzat en robatoris amb violència i furts al descuit, en una localitat de la comarca de la Ribera Alta.

Després de la recepció de diverses denúncies, la Guàrdia Civil inicia una investigació, aconseguint verificar la identitat de la persona autora de tots els fets delictius.

El detingut va arribar a arrabassar un terminal telefònic a una menor d’edat mentre es trobava en un parc, aprofitant les hores amb escassa llum per a cometre els delictes.

Després de la identificació de l’home, es va realitzar un dispositiu per a procedir a la seua detenció, fet que va resultar complicat per les diferents evasives utilitzades, sent imprescindible la col·laboració ciutadana per a la seua detenció.

Finalment, es va procedir a la detenció d’un home de 38 anys i de nacionalitat espanyola, per la comissió dels següents delictes: dos delictes de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de furt i un delicte de resistència i desobediència. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Carlet (València).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*