15 centres escolars del Departament de Salut de Manises opten al “Cole més saludable”

15 centros escolares del Departamento de Salud de Manises optan al “Cole más saludable”.
15 centros escolares del Departamento de Salud de Manises optan al “Cole más saludable”.

Post també disponible en: Castellano

15 centros escolares del Departamento de Salud de Manises optan al “Cole más saludable”.
15 centres escolars del Departament de Salut de Manises opten al “Cole més saludable”

Aquesta és la tercera edició d’aquesta iniciativa que busca fomentar hàbits saludables com la pràctica d’exercici físic i una alimentació equilibrada per prevenir l’obesitat infantil

Els col·legis guanyadors rebran una dotació econòmica per a l’adquisició de material esportiu

Un total de 15 centres escolars de localitats del Departament de Salut de Manises opten a ser el “Cole més saludable”, un concurs que premia el col·legi que més promogui els hàbits de vida saludables com la pràctica habitual d’exercici físic i una alimentació equilibrada entre seus alumnes en el curs escolar 2018-2019.El premi al ‘Cole més saludable’ es concedeix a aquell centre que hagi presentat la Memòria d’activitats més completes, en què es recullin totes les iniciatives realitzades al centre escolar per impulsar entre els seus alumnes hàbits de vida saludables.

La Coordinadora d’Infermeria i presidenta de la Comissió de Promoció de la Salut del Departament de Salut de Manises, Mercedes Fernández, destaca “el compromís dels centres educatius amb dotar els seus alumnes d’eines i coneixement en hàbits saludable que guiaran els petits a al llarg de les seves vides per posar fre al sobrepès i l’obesitat, així com el de tots els professionals sanitaris dels Centres d’Atenció Primària per contribuir amb la màxima implicació a això “.

En aquest sentit, cal recordar que gairebé tres de cada deu nens espanyols estan per sobre del seu pes. En concret, un 26% dels nens i un 24% de les nenes tenen sobrepès a Espanya, unes dades que estan per sobre de la mitjana de la resta de països de l’OCDE. “Amb aquest concurs volem posar en valor als centres educatius que hagin preparat un programa que es desenvolupi al llarg de tot el curs escolar, valorant especialment els plantejaments innovadors i en què participi el major nombre de nens”, señalaMercedes Fernández. Per detallar les iniciatives dutes a terme, els alumnes hauran de completar un qüestionari i redactar una presentació en la qual es poden incloure fotos i vídeos de les accions desenvolupades. El termini de presentació de la Memòria conclou el 19 de juliol.

Aquesta és la III edició d’aquest concurs que promou el Departament de Salut de Manises amb l’objectiu de fomentar iniciatives que impulsin la prevenció del sedentarisme i l’obesitat a través de propostes basades en l’adopció d’una dieta equilibrada i saludable i la pràctica regular d’ activitat física a les escoles d’educació Primària del Departament de Salut de Manises.

El col·legi més saludable rebrà un premi de 2.000 euros per a l’adquisició de material esportiu per al centre. També es farà entrega de dos accèssits per als dos finalistes que consistirà en una dotació econòmica de 1.000 euros cadascun per a la compra de material esportiu per al col·legi.

10 aniversari de l’Hospital de Manises

Des de l’obertura a l’abril de 2009 de l’Hospital de Manises ens hem convertit en una referència de l’atenció sanitària de la Comunitat Valenciana per a oferir un servei d’excel·lència, humà, proper al pacient i innovador. El Departament de Salut de Manises dóna cobertura i assistència sanitària, tant ambulatòria com domiciliària a través de l’hospital, els centres de salut, consultoris locals, centres d’especialitats i Hospital de Crònics situat a Mislata, a més de 193.000 persones de 14 localitats. En aquest període de temps l’Hospital ha consolidat un equip de més de 1.500 professionals centrats en l’assistència de qualitat al pacient i uns excel·lents indicadors en excel·lència i temps d’espera en consultes i temps d’espera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*