71 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Pasqua de Xest

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 22 d’abril, finalitzava l’Escola de Pasqua de 2022, en la qual 71 xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària de Xest han treballat valors de manera lúdica. El fil conductor de l’escola ha sigut la missió d’ajudar el conill de Pasqua a recuperar la seua felicitat en vacances. 

“Cada jornada començava amb una activitat de ball, per a activar a l’alumnat, i a continuació els monitors i monitores explicaven la missió del dia i el valor a treballar”, explica Alba Doménech, coordinadora de l’escola. “S’han fet tallers manuals en aula i jocs lúdics en els quals els xiquets i xiquetes han posat a prova les seues habilitats motrius, socials, físiques i mentals. Pel que ens han transmés, la qual cosa més els ha agradat han sigut les activitats de ball i interpretació, l’obra de teatre final i les missions grupals amb tot l’alumnat; creiem que han gaudit molt i que se’ls ha passat el temps volant”.

L’Escola de Pasqua s’ha celebrat en el CEIP Vicente Blasco Ibáñez i ha seguit el protocol Covid més recent, del 19 d’abril de 2022, pel qual s’han adoptat mesures com la centralització d’entrades en dos grups, Infantil i Primària, i la separació per cursos utilitzant les marques del col·legi; l’ús de gel hidroalcóholico a l’entrada a les aules, la rentada de mans abans i després de l’esmorzar i l’ús de màscara per part dels monitors i les monitores. No obstant això, l’alumnat s’ha pogut ajuntar lliurement al pati i, a partir del dia 20 d’abril, els xiquets i xiquetes han pogut estar sense màscara dins i fora de l’aula.

“Considerem que aquest tipus d’oci actiu i educatiu és essencial per a afavorir la conciliació laboral i propiciar bons hàbits de vida entre els i les menors, per això des de l’àrea d’Educació continuarem finançant i impulsant aquesta activitat”, ha apuntat la regidora, Mª Ángeles Llorente.

Fotos: Alba Doménech.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*