76 xiquets i xiquetes de Xest reben joguets a través de la campanya “Cap joguet sense xiquets” de la PAH de la Foia de Bunyol-Xiva

Un año más, los miembros de la PAH realizan esta campaña “ningún/a niño/a sin juguete” .
Un año más, los miembros de la PAH realizan esta campaña “ningún/a niño/a sin juguete” .

Post també disponible en: Castellano

Un año más, los miembros de la PAH realizan esta campaña “ningún/a niño/a sin juguete”.
Un any més, els membres de la PAH realitzen aquesta campanya “Cap joguet sense xiquets”.

Dissabte passat, 15 de desembre, es va realitzar a Xest el lliurament de les joguines recollides en la campanya “Cap joguet sense xiquets”, promoguda per la PAH-la Foia (Plataforma Afectats per les Hipoteques de la Foia de Bunyol), juntament a la regidoria d’Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Xest, els centres educatius públics del municipi.

Mitjançant aquesta campanya, setanta-sis nens i nenes d’entre 0 i 8 anys van rebre joguets, acompanyats de les seves respectives cartes, en què el donant donava a conèixer la història de la joguina o aportava una reflexió sobre la seva experiència amb el mateix o participant en la campanya.

“L’any passat se’ns va acudir introduir l’element de la carta, carregant d’emotivitat i il·lusió tant el lliurament com el repartiment i, com va funcionar tan bé, hem seguit endavant amb la iniciativa”, explica David Pujals, portaveu de la PAH-la Hoya. “Aquest any hem donat una xerrada per conscienciar els alumnes i les alumnes al CEIP Blasco Ibáñez, explicant-los el perquè d’aquesta campanya; també hem anat al CEIP Giner dels Rius. No podem més que agrair la implicació dels tres col·legis i la guarderia, que s’han bolcat al 100% amb la campanya, fomentant la participació i atorgant-li importància a l’acció “.

Durant els mesos de novembre i desembre s’han estat recollint joguets, nous o usats en bon estat, en els centres escolars i en la llar d’infants municipal, però també s’han sumat a aquesta campanya veïns i veïnes de Xest. Un cop finalitzat el període de recollida, els membres de la PAH, en coordinació amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, van preparar les 76 bosses de joguines, adequades a les edats dels destinataris i les destinatàries.

“Un any més, els membres de la PAH realitzen aquesta campanya” cap / a nen / a sense joguina “amb la sensibilitat i el bon criteri que els caracteritza. La solidaritat i la tendresa són valors que cal posar en valor dia a dia “, apunta la regidora de Serveis Socials, Mª Ángeles Llorente. “És un plaer col·laborar amb la PAH Foia de Bunyol, que treballa incessantment per la justícia social, amb serietat i rigor”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*