A la venda les entrades per al partit transcendental de la Copa CD Bunyol – Elx CF que finalment es jugarà a la Ciutat Esportiva del Llevant UD

Post també disponible en: Castellano

El Club Deportivo Bunyol ha anunciat a través de les restes socials als seus socis que ja “estan disponibles les entrades per al partit de Copa De SM El Rei del proper mes de març, 16 de desembre, que enfrentarà al CD Bunyol amb Elx CF”.

“Los socios podrán sacar su entrada anticipada durante el sábado y el domingo, en las oficinas del Campo de Fútbol Beltrán Báguena. A tal fin, les oficines estaran obertes durant els partits de la fi de la setmana de l’Escola de Futbol. La venda d’entrada serà per ordre de llegada fins a la fi d’existències. d’oficines, les entrades disponibles que no han estat retirades pels socis, saldran a la venda per al públic en general, a un preu de 25 euros”

“Des del club pedimos la col·laboració de tots els nostres seguidors, sacant l’entrada anticipada, per evitar aglomeracions el dia del partit, així com s’accedirà a la trobada amb suficient antelació. Una vegada més deseamos agrair al Levante UD el senyoriu i la gentilesa que ha tingut con nuestra entidad y estamos seguros que entre todos podremos devolver el gest haciendo gala de nuestra modélica afición, antes, durante y después del encuentro, cumpliendo escrupulosamente los protocolos anti COovid y con el ejemplar respeto y comportamiento deportivo al que no tienen acostumbrados”, han afegit des del club blanc.

El partido en la Ciudad Deportiva del Levante UD

A més, des de la FFCV s’ha donat la confirmació de que la RFEF ha tingut en compte la instal·lació del camp C1 de la Ciutat Esportiva del Llevant UD, per a la disputa de l’encontre de la Copa de SM. El Rey, entre el CD Buñol i el Elche CF.

“Per un altre costat, i el darrer llevantament de restriccions per part de la Conselleria de Sanitat, permetrà l’assistència pública, limitant-se a un màxim del 30%, amb un límit de 150 persones. Des del club ja està treballant en organitzar l’esdeveniment per a les aficions que es podrien gaudir d’aquesta trobada històrica per a l’entitat “, han afegit.

Des del CD Buñol agradecen “la gran predisposició del Llevant UD, al ceder les instal·lacions al nostre club per a què l’enquesta pugui disputar-se al nostre municipi, en un terreny de joc que com pugui comprovar en la imatge adjunta està en perfectes condicions, sentint el estadio del filial del Levante UD y campo de entrenamientos del primer equipo que milita en la Liga Santander”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*