ADAPT @ + T reforça la seua col·laboració amb Espai Labora Requena

Encuentro celebrado en la sede de la Mancomunidad.
cof

Post també disponible en: Castellano

Encuentro celebrado en la sede de la Mancomunidad.
Encuentro celebrado en la sede de la Mancomunidad.

L’equip del projecte experimental d’ocupació ADAPT @ + T va mantenir ahir una nova trobada amb la direcció d’Espai Labora Requena (abans SERVEF) per reforçar els vincles i les dinàmiques establertes en la reunió del passat mes d’abril.

La trobada, celebrada a la seu de la Mancomunitat, va servir per compartir les experiències i metodologies que s’estan duent a terme a la nostra comarca en matèria de foment de l’ocupació. La posada en comú d’aquests temes ha permès establir noves dinàmiques que beneficiaran a ambdues entitats a l’hora de promocionar les oportunitats laborals del territori.

Una d’aquestes accions serà donar una major difusió a les ofertes d’ocupació que sorgeixin a la comarca, ja siguin comunicades pels empresaris a la Mancomunitat o al Labora; de manera que les persones que busquen feina tinguin més informació i millor accés a les mateixes. Per a això s’utilitzarà la pàgina web i les xarxes socials de la Mancomunitat de l’Interior i s’enviaran comunicats a les emissores de ràdio i mitjans comarcals.

També es duran a terme altres accions conjuntes entre l’equip d’orientació de Laboratori i del Projecte ADAPT @ + T, com xerrades en instituts i centres formatius o visites a empreses de la zona.

En finalitzar la trobada, tots dos han recalcat la necessitat de treballar de manera coordinada per assolir els objectius proposats per l’Acord Territorial en matèria d’ocupació i desenvolupament local impulsat per la Mancomunitat de l’Interior.

Si ets aturat i t’interessa participar en el projecte experimental ADAPT @ + T, INFORMA’T O TE al teu Ajuntament, a Espai Labora de Requena o truca a la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi (96.217 35 86).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*