Adif restableix el trànsit ferroviari per una de les vies entre Silla i Benifaió en el punt afectat pel temporal

Post també disponible en: Castellano

Des de les 22.30 hores d’aquest divendres, Adif ha restablert la circulació ferroviària per una de les dues vies entre les estacions de Silla i Benifaió, que va resultar afectat la tarda d’ahir pel temporal.

Les condicions meteorològiques adverses produïdes van afectar la circulació ferroviària a l’produir la inundació i desguarnit de la via en 300 m d’el traçat ferri en l’esmentat tram, concretament entre els punts quilomètrics 92/400 i 92/700. Des del moment en què es va produir la incidència, personal tècnic i operatiu d’Adif treballa de manera ininterrompuda per recuperar la circulació.

S’ha mobilitzat tot el material i personal disponible per al restabliment de l’trànsit en els punts afectats. Durant els treballs intervenen més de 150 operaris, amb 4 trens de balast i aproximadament 1000 metres cúbics de pedra, destinats a reposar el material arrossegat, màquines batedores, excavadores, perfiladores, grues, etc. per recuperar la circulació ferroviària al més aviat possible. Actualment, s’ha reprès el trànsit ferroviari per una de les vies i continuen els treballs a l’altra via afectada.

Un altre punt que va resultar afectat es troba en el tram Silla-Sollana, situat en la línia que connecta amb Gandia. La circulació no va resultar interrompuda i es circula per una de les dues vies existents. L’altra via va resultar negada per l’aportació d’aigua. Adif està examinant els possibles danys per procedir a la seva reparació.

Des Adif es segueix informant als usuaris a través del seu perfil de Twitter @InfoAdif, de la secció Estat de la Xarxa de la pàgina web www.adif.es i de l’aplicació Adif al teu mòbil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*