Agricultura informa els agricultors de les comarques agrícoles valencianes dels efectes de la convergència dels drets de pagament bàsic de la PAC

Post també disponible en: Castellano

El mecanisme de convergència aprovat pel Ministeri d’Agricultura deixarà fora dels pagaments directes als xicotets perceptors que no aconseguixen el llindar mínim de 300 euros

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica està enviant cartes informatives a les persones agricultores que poden quedar-se fora de l’ajuda directa de la PAC, després de l’aplicació de l’mecanisme de convergència aprovat pel ministeri d’ell mateix ram.
La missiva, que rebran 875 titulars d’explotacions i fins ara beneficiaris, proposa algunes fórmules per mantenir la concessió de l’ajuda com la cessió o adquisició de el dret de pagament bàsic en els supòsits que permet la legislació.
La conselleria ha elaborat una anàlisi de l’impacte en el qual assenyala que la convergència que pretén aproximar el valor dels drets de pagament bàsic a la mitjana regional se salda amb una pèrdua estimada de l’1,4% dels pagaments directes a la Comunitat Valenciana.
El mecanisme de convergència deixarà fora dels pagaments directes als petits perceptors que no arriben al llindar mínim de 300 euros. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*