Ainhoa Agustí i Pablo Lashayas posen rumb cap al seu regnat en Els Barris de Turís

Ainhoa Agustí y Pablo Lashayas, Fallera Mayor InfantilI y Presidente Infantil de Els Barris 2020.

Post també disponible en: Castellano

“Estic molt contenta de representar a tots els xiquets i xiquetes d’Els Barris”. Així s’expressava Ainhoa Agustí en les seues primeres paraules després de ser proclamada dissabte passat com a màxima representant de la comissió infantil de la falla més longeva i nombrosa de Turís.

Va ser Pablo Lashayas, el seu company en el càrrec i amb qui compartirà el quadre d’honor, el que li va fer lliurament del pergamí commemoratiu en un acte celebrat en el casal, envoltats de familiars i amics.

El president infantil per a 2020 va ser, a més, l’encarregat de proclamar a Ainhoa, a la qual va convidar a viure amb “emoció i entusiasme” el seu nou càrrec. Un regnat que arrancarà oficialment al febrer, just quan es compliran 20 anys de l’exaltació de la seua mare com a fallera major de la comissió, i de la seua tia en les mateixes funcions que ella exercirà.

“Somiarem i tindrem el privilegi de viure esta aventura en primera persona”, vaticinava Pablo Lashayas en el seu discurs de proclamació. En l’acte també van estar presents els representants de 2019, que van felicitar els d’aquest exercici en els seus nous càrrecs, així com el president de la comissió, Iván Torres, i la fallera major per a l’any vinent, Silvia Torres.

Les falles de Turís es celebraran en 2020, del 26 al 29 de març.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*