Ajuntament i societats musicals promouen que els veïns surtin a la balconada per tocar i cantar el “Himne a Bunyol” aquest diumenge a les 12,00 hores

Post també disponible en: Castellano

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, vol amb este gest homenatjar a tots els que estan treballant per a superar esta crisi i als que responsablement estan confinats en les seues cases

L’Ajuntament de Bunyol, juntament amb les dues societats musicals de la localitat: Societat Musical «L’Artística» i el Centre Instructiu Musical «La Armònica», convoquen a tots els músics a participar en un esdeveniment des dels seus balcons, finestres i terrasses que ve diumenge 5 d’abril, Diumenge de Rams, a les 12,00 hores, perquè toquin i cantin el “Himne a Bunyol”.

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura: “Con este gest homenatjarem les persones que estan treballant per a superar esta crisi i a les que responsablement han passat este confinament en les seues cases, de la millor forma que sabem els bunyolers: amb música”.

Sonarà la gravació de “l’Himne a Bunyol” des de la ràdio municipal i els veïns i veïnes podran acompanyar cantant-ho. L’edil finalitza dient: “Demanem a tots que vos graveu i graveu les actuacions pròximes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*