Alcaldes i alcaldesses de La Ribera Alta coordinen amb el president de la Diputació la gestió davant la crisi del coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Els alcaldes i alcaldesses de La Ribera Alta han mantingut este dijous una reunió telemàtica amb el president de la Diputació, Toni Gaspar, en la qual han pogut tractar de manera conjunta les diferents ajudes que els municipis estan rebent de l’ens provincial des de l’inici de l’estat d’alarma. D’esta manera, els ajuntaments continuen coordinant al costat del màxim responsable provincial la gestió davant la crisi causada per la COVID-19.

El president Gaspar ha aprofitat per a explicar als representants municipals les diferents mesures aprovades pel ple de la Diputació celebrat este dimarts, entre les quals s’inclouen les ajudes extraordinàries del Fons de Cooperació Municipal i el nou Pla d’Inversions 2020-21.

Amb l’aprovació d’estes dos importants iniciatives, que sumen en global 180 milions d’euros, es pretén ajudar als ajuntaments de manera ràpida, amb la finalitat que puguen fer front a les conseqüències de la pandèmia i incentivar la reactivació econòmica en els diferents municipis.

Per part seua, els alcaldes i alcaldesses de la Ribera Alta han exposat al president Gaspar els diversos dubtes que alberguen sobre qüestions d’infraestructura, serveis, impostos o ocupació, amb la finalitat de coordinar de manera més efectiva les diferents línies de treball que es duen a terme des dels consistoris.

Els participants en la trobada han agraït al president de la Diputació la convocatòria de la reunió, així com les actuacions que s’han anat realitzant des de l’inici de l’estat d’alarma, entre les quals destaca tant l’enviament de material de protecció com la celeritat perquè els municipis pogueren disposar de recursos econòmics per a fer front a la crisi.

Els responsables locals també han recalcat la importància que té treballar de manera conjunta i coordinada per a compartir inquietuds, dubtes i solucions a la situació sobrevinguda amb la crisi del coronavirus.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*