Aquesta setmana finalitzen els actes pel Dia del llibre a Bunyol després d’un mes dedicat a la literatura per a tots els gustos i edats

Post també disponible en: Castellano

Projecció d’un film, xarrada sobre el Comtat de Bunyol, un club de lectura d’una obra de l’escriptora Elvira Lindo, i presentació d’un llibre sobre la història de Bunyol formen part dels actes amb els quals aquesta setmana finalitza l’homenatge al llibre que des de la regidoria de Cultura i la Biblioteca han rendit tot aquest mes d’abril. 

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, informa de l’última setmana d’actes amb motiu del Dia del Llibre, que van arrancar el passat 9 d’abril. Aquests actes han estat organitzats conjuntament per la Biblioteca Municipal de Bunyol. Xarrada, projecció de pel·lícula, club de lectura i presentació de llibre centren l’atenció aquesta setmana. 

Demà dimarts 27 a les 19h a la biblioteca es projectarà el film “L’odissea de Vasi”, amb la presència del director, Vasileios Papatheocharis. La convivència entre dos desconeguts durant un llarg viatge d’Alacant a Grècia i la cerca de la felicitat des dels secrets, les diferències, els somnis i l’esperança. 

El dimecres a la mateixa hora, i en el mateix enclavament, xarrada i presentació de documents a càrrec de Daniel Hernández sobre “El comtat de Bunyol. Procés d’incorporació a la corona”. El dijous hi haurà club de lectura sobre l’obra “A cor obert” d’Elvira Lindo. I el divendres es presentarà el llibre de Mª Luisa Muñoz, “Els Mercader, senyors de Bunyol i Xest. Un llinatge, dues famílies (S.XVI-XVII)” amb la presència de l’autora i de Federico Verdet, president de l’IEC.

Pallás ha qualificat d’èxit cadascun dels actes que s’han dut a terme durant tot aquest mes d’abril: “ara que finalitzem aquest mes i que arranquem maig amb el Festival Viure de Cinema, el balanç no podria ser més positiu. Tots els esdeveniments programats han completat aforament malgrat la pandèmia. Bunyol demostra novament que és cultura, és música, és art, és literatura, és poesia, és història…”, va finalitzar l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*