Arrenquen les escoles esportives de Bunyol amb 16 esports per a totes les edats

Las escuelas deportivas de Buñol han cumplido su primera semana de actividad con grupos completos en 16 deportes distintos, tanto para niños como para adultos.

Post també disponible en: Castellano

Les escoles esportives de Bunyol han complert la seua primera setmana d’activitat amb grups complets en 16 esports diferents, tant d’iniciació com per a adults

Les escoles d’iniciació, per a nens de 4 a 14 anys, compten amb una desena d’esports que desenvolupen les seues classes en diferents recintes.

L’handbol entrena els dilluns, dimecres i divendres al pavelló a les 15,45 hores de 1r a 4t de Primària. El ciclisme té com a seu l’antic institut, també en horari de començament a les 15,45 hores els dilluns i dimecres.

L’atletisme té com a base el Parc del Planell, i entrena a les 18 hores dels dilluns i dimecres. Per la seua banda el pavelló acull l’escalada els dimarts i dijous a les 15,45 ia les 17 hores, de la mateixa manera que el futbol sala, també al pavelló a les 15,45 hores els dimarts i dijous de 1r a 6è de Primària.

Les pistes de pàdel són el lloc de trobada per a les classes d’iniciació dels xiquets i xiquetes els dimarts i dijous, en dos grups a les 15,45 ia les 17 hores. Els esports de raqueta també recullen les classes de tennis, els divendres a les 15,45 i 16,30 hores, i els dissabtes durant tot el matí amb tres grups a les 10, 11 i 12 hores. I a més també hi ha les raquetes de frontenis, les classes d’iniciació en el frontó municipal es duen a terme els divendres a les 17 hores.

El patinatge és una altra de les disciplines en què s’inicien els més joves de Bunyol gràcies a la iniciativa de la regidoria d’Esports i ‘Bunyol és Esport’. En aquest cas les classes i entrenaments són al Parc del Planell els dimarts, dijous i divendres a les 15,45 hores.

Les classes d’iniciació també s’imparteixen arts marcials, els dimarts al CEIP Cervantes i els dijous al CEIP Sant Lluís a les 17 hores.

La gimnàstica rítmica té com a seu el pavelló i s’entrena els dimarts i dijous a les 17,30 hores.

Classes per a adults

Les classes per a adults també han començat, amb 5 disciplines esportives, i estan destinades a partir dels 14 anys, sense edat límit. En aquest cas són multi training, al pavelló els dimarts i dijous a les 9,15 hores i els dimecres a les 17,15 hores. El Planell també acull la disciplina de athletics, els dilluns i dimecres a les 19,15 hores.

Les pistes de tennis i pàdel acullen dos esports en classes per a adults. En el primer cas els dimarts a les 19,15 hores, i en el segon els divendres a les 19,15 i 20,15 hores.

Finalment els adults també poden entrenar i practicar roller (patinatge) al CEIP Sant Lluís els dimecres a les 19,15 i 20,15 hores.
L’edil d’Esports, Manuel Sierra, ha assegurat que “s’ha aconseguit oferir una amplíssima oferta esportiva d’iniciació i per a adults, que ha resultat un èxit d’inscripció, amb horaris adaptats a les necessitats i monitors i entrenadors experimentats, de manera que la pràctica esportiva sigui un element quotidià més a Buñol “

Es pot accedir a tota la informació al web www.bunyolesdeporte.com

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*