AVA-Asaja realça el treball de consens d’Enrique Bellés al capdavant d’InterIntercitrus i oferix la seua col·laboració al nou president Ramón Espinosa

Ramón Espinosa, presidente de Intercitrus.
Ramón Espinosa, presidente de Intercitrus.

Post també disponible en: Castellano

El president d’AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, posa en valor “el excel·lent treball realitzat per Enrique Bellés i el suport demostrat per tot el sector cooperatiu durant este últim any al capdavant d’Intercitrus”. “Es de justícia -añade- realçar el comportament de Bellés per a tractar d’incentivar al màxim la coordinació i la busca d’acords en benefici del sector citrícola valencià i español”. “Ha sigut -diu Aguado- una persona de consens, posant en tot moment el bé comú per damunt d’interessos individuals. Si no hi ha hagut avanços significatius en el si de la interprofessional, no ha sigut perquè no haja posat interés i dedicació. Tant de bo InterIntercitrus puga continuar recorrent eixe camí de diàleg i torne a ocupar el lloc que li corresponde”.

En eixe sentit, i davant de la designació del representant d’ASAJA, Ramón Espinosa, com nou president d’InterIntercitrus, Cristóbal Aguado li desitja els seus “mejores desitjos en este nou camí, és una persona nostra que coneixem bé i que sabem que pot aportar molt al futur de la interprofessional. Compta amb la nostra col·laboració per a emprendre totes aquelles iniciatives que contribuïsquen a millorar la situació dels citricultors i del conjunt del sector citrícola”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*