Belén Hoyo i Fernando de Rosa s’entrevisten amb els presidents de les cooperatives de Godelleta

Belén Hoyo y Fernando de Rosa han visitado en compañía de Silvia López las instalaciones de la cooperativa agrícola y de la vinícola.
Belén Hoyo y Fernando de Rosa han visitado en compañía de Silvia López las instalaciones de la cooperativa agrícola y de la vinícola.

Post també disponible en: Castellano

Com ja va avançar tucomarca.com en la seva edició impresa, els caps de llista de el Partit Popular per València per al Congrés i el Senat, Belén Hoyo i Fernando de Rosa, respectivament, han visitat la localitat de Godelleta on s’han entrevistat amb els màxims representants de el teixit agrícola i vinícola de la localitat.

Concretament, els dos responsables de el Partit Popular valencià s’han reunit «amb el president del Celler Cooperatiu Sant Pere Apòstol, Francisco Cervera; amb el president de la secció de fruites de la cooperativa, Jesús Guzmán; així com amb Vicente Franco, el president de la Comunitat de Regants de Godelleta », tal com ha explicat l’alcaldessa del municipi, Silvia López.

Els dos responsables populars han estat acompanyats durant la seva visita en tot moment tant per la regidora d’Agricultura, Amparo Pardo, com per l’alcaldessa, qui ha destacat que Belén Hoyo i Fernando de Rosa «s’han interessat per la nostra economia local, eminentment agrícola; i han mostrat el seu suport tant a el sector agrícola com vinícola; cridant l’atenció sobre els problemes que apressen a el sector com el dels aranzels o els recents talls a les carreteres, com els darrerament soferts a Catalunya».

Després de la visita, tant Belén Hoyo com Fernando de Rosa han volgut agrair a Silvia López «l’haver estat una gran amfitriona»; i el haver-los donat l’oportunitat de «conèixer la riquesa del nostre sector productiu hortofructícola i vinícola».

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*