Benaguasil conclou la reforma de la zona d’oficines del poliesportiu municipal

Post també disponible en: Castellano

Les tasques de millora de les dependències esportives, centrades en la construcció de despatxos per a l’atenció de tots els clubs esportius locals, així com en la millora de l’oficina d’atenció a l’esport i la construcció d’una rampa que millori l’accessibilitat han conclòs i ja estan llestes per quan l’activitat esportiva torne a el Poliesportiu Municipal.

Al costat d’aquestes obres també està duent-se a terme la construcció d’un passadís que connectarà el Centre Esportiu Hidrotermal i les pistes esportives, així com es van a escometre obres en consergeria per crear un punt d’informació a la ciutadania.

Els treballs s’han dut a terme sota la supervisió de la regidoria d’Esports, en la seua aposta per unes instal·lacions renovades i amb millores en matèria d’accessibilitat, atenció a la ciutadania i instal·lacions per als clubs esportius locals. En aquest sentit el regidor de l’àrea ha destacat “el canvi significatiu que suposa aquesta reforma per les instal·lacions” i afegeix que, “en unes setmanes s’iniciaran les obres de substitució del paviment de gespa artificial i millora de l’accessibilitat de el camp de futbol 8”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*