Benaguasil felicita els jóvens que aconseguixen la majoria d’edat

El Ayuntamiento de Benaguasil ha remitido una carta de felicitación a los jóvenes del municipio que durante estos días han cumplido 18 años

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Benaguasil hi ha remés una carta de felicitació als jóvens del municipi que van nàixer en 2003 i que durant estos dies han complit 18 anys. La iniciativa, posada en marxa per les regidories de Joventut i Igualtat, pretén felicitar pel seu acabada de complir majoria d’edat als xics i xiques que al llarg d’enguany inicien una nova etapa en la seua vida.

En l’escrit les regidores Ana Aleixandre i Alicia Molina, manifesten el que representa per a estos jóvens aconseguir els 18 anys, una edat en què “adquirixes més llibertat però també una sèrie de drets, valors i responsabilitats en la societat civil, tal com arreplega la Constitució Espanyola” i, els animen a “aprofitar totes les oportunitats per a participar, formar-se en la societat, mirar la vida amb il·lusió i començar a complir els seus sons”.

Des d’ambdós regidories han manifestat que els jóvens són part activa de la vida de Benaguasil i per això “hem llançat esta iniciativa que vol felicitar-los en este dia tan especial però també recordar-los que necessitem d’ells per a construir una societat millor, solidaria,igualitaria i lliure. En este sentit els inviten a participar i involucrar-se per a millorar i transformar el present però també el futur de Benaguasil i els mouen a “seguir creixent cada dia i a aprofitar tot el món de projectes que tenen per davant”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*