Benaguasil incorpora a la Ruta dels Murals una nova obra d’art urbà

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Benaguasil ha ampliat la Ruta dels Murals amb l’obra artística “Escolta el teu cor”, realitzada per l’artista Xelon en una de les façanes que dóna al carrer Carraia, 24.
Amb aquesta nova pintura són ja 14 les obres que conformen la ruta de Murals Artístics de Benaguasil, impulsada per la regidoria de Turisme amb l’objectiu de convertir el municipi en un museu a l’aire lliure amb llenços de gran format, i convertir-se en un atractiu turístic. En aquest sentit la regidor de l’àrea, Ana Aleixandre, ha volgut agrair a Xelon i a la resta d’artistes la seua implicació per “acostar l’art als carrers de Benaguasil i donar vida a les parets amb aquests llenços plens d’energia i colorit”.
Segons Xelon “Escolta el teu cor” reflecteix “quan el teu cor et diu de tot menys el que vols sentir, quan el teu cor és més fort que la raó, quan quitacions els caragols de seguretat, trenques els precintes i fas cas omís de les alarmes, obris el teu pit i escoltes aqueix motor imparable que fa que el líquid hidràulic fluïsca pels teus maneguets, cal ser valent per a anar a pit descobert, per a atrevir-se a l’amor, baixar les defenses i deixar-se portar per aqueix “run-run” del cor, que et fa fer bogeries pels altres i oblidar-te dels teus límits i superar les teues pors”.

L’autor també ha explicat que en aquesta peça ha apostat per “jugar a mesclar diversos estils pictòrics, entre els dibuixos de robots amb més detall i els escenaris i cotxes més de taca pura com els faig quan pinte en gouache, el mateix, igual però adaptat a uns 17×14 metres aproximadament”. 

Aquest museu a l’aire lliure posseeix altres obres tan singulars com “Caos”, “Bestioles”, o “Onirica“, totes elles realitzades per l’artista @hemece en el centre multiufuncional BClub. D’igual manera poden contemplar-se també en aquest centre els murals “Low Down Space” de @lowdowngroove, “Aliment dels Déus” de @cixmugre_dmt, “Monsters” de @Marcos_cabrera i “Milhouse Broked” de @Dhanibarragan. Finalment en el conjunt d’artistes que han plasmat les seues creacions trobem entre altres a @doctor_sogrez amb el mural “Xiquet Pescador” del carrer Mariano Benlliure, a @ceepil amb l’obra “Symbiosis” situada al carrer Palau i a Asier amb “Paint the power”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*