Benaguasil obri el termini per a sol·licitar les ajudes Parèntesi per a autònoms i microempreses

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Benaguasil ha obert el termini perquè autònoms i microempreses locals sol·liciten les Ajudes Parèntesis, emmarcades dins del Pla Resistir, i que destinaran 185.080 euros als sectors més afectats per les mesures imposades per la pandèmia, dels quals 27.762 euros els aportarà l’Ajuntament.

La finalitat d’aquestes ajudes és contribuir al sosteniment de les despeses corrents habituals que aquests negocis han continuat suportant malgrat la manca o disminució d’ingressos, han assenyalat fonts municipals.

Aquestes ajudes directes de 2.000€, més 200 euros addicionals per cada treballador a càrrec podran sol·licitar-les autònoms, i microempreses de fins a deu treballadors, que tinguen el domicili fiscal a Benaguasil i l’activitat del qual estiga en funcionament a data 31 de desembre de 2020.

Entre les despeses subvencionables es troben els del lloguer del local comercial, les compres de mercaderies i aprovisionaments, despeses de subministraments, reparacions i conservació de material, despeses de personal contractat, els interessos de les hipoteques i altres despeses corrents vinculades a l’activitat.

“Des de l’Ajuntament ens hem adherit a aquestes ajudes per a evitar que s’originen conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial del municipi, i vetlar perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària es produïsca al més prompte possible una reactivació de l’economia local”, han assenyalat fonts municipals.

Aquestes ajudes es podran sol·licitar fins a l’11 de març a través de la seu electrònica o de manera presencial amb Cita prèvia en l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*