Benaguasil obri les inscripcions per a assistir a l’Escola de Pasqua

Post també disponible en: Castellano

Tindrà lloc els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril de 9 a 14 hores en el centre BClub.

Fins al 8 de març, les famílies podran inscriure als seus fills/as d’entre 3 i 14 anys.

L’Ajuntament de Benaguasil torna a oferir a les famílies el servei municipal d’Escola de Pasqua, un projecte d’oci i temps lliure per als xiquets i xiquetes i que cada any ofereix el Consistori amb l’objectiu d’afavorir la conciliació entre la vida laboral i la familiar durant les vacances escolars.

L’Escola de Pasqua tindrà lloc del 2 al 5 d’abril en el centre multifuncional BClub i està dirigida a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys, nascuts entre el 2010 i el 2021. L’horari serà de 9 a 14 hores, amb possibilitat de sol·licitar l’escola matinera per a poder adaptar-se a les necessitats de les famílies.

La inscripció, que és gratuïta, podrà realitzar-se des de hui fins al 8 de març de manera presencial a l’Ajuntament en horari de 8h a 15h, o a través de la seu electrònica https://benaguasil.sede.dival.es/

Es tracta d’una iniciativa municipal equivalent a les organitzades a l’estiu i per Nadal per a facilitar a les famílies conciliar la vida laboral i familiar, i als menors gaudir d’uns dies replets de jocs, activitats, tallers i manualitats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*