Benaguasil participa juntament amb altres sis regions europees en la quarta activitat del projecte WomenEquity per a promoure la igualtat de gènere

Post també disponible en: Castellano

Al voltant de 50 persones han abordat en una jornada en Novo Mesto l’accés de les dones al mercat laboral des d’una perspectiva europea.

Un total de nou dones de Benaguasil han participat en la 4a jornada del projecte europeu ‘WomenEquity’ que del 6 al 8 de novembre s’ha celebrat en Novo Mesto, Eslovènia. Sota el títol “Integració de la Perspectiva de Gènere a la Unió Europea” la jornada ha servit per a crear consciència i buscar solucions per a reduir les barreres a les quals s’enfronten les dones per a aconseguir una major inclusió en el mercat laboral i millorar les seues condicions.
La trobada ha reunit a més de Benaguasil, als representants dels diferents països europeus que formen part del consorci del projecte, Itàlia, Portugal, Grècia, Romania, Eslovènia i Bèlgica. Tots ells han participat en les sessions per a proporcionar eines pràctiques que milloren la situació de les dones, a més d’intercanviat valors i tradicions culturals europees i enfortit els vincles entre els territoris de la UE.
L’esdeveniment d’Eslovènia s’ha celebrat després dels realitzats a Benaguasil, Lourinha i Guardistallo, i forma part dels set esdeveniments previstos durant els 18 mesos del projecte.

Projecte WomenEquity

Amb un pressupost de 137.435€, WomenEquity forma part de la convocatòria de Xarxes de Ciutats del Programa de Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors (CERV), i tracta d’abordar l’accés de les dones al mercat laboral des d’una perspectiva europea, gràcies a la col·laboració entre municipis com Benaguasil, Botosani, Lourinha o Guardistalo en cooperació amb entitats privades com Finnova o Fifty-Fifty. L’objectiu és involucrar activament a individus i organitzacions per a promoure la igualtat de gènere i proporcionar eines pràctiques que milloren la situació de les dones. Així mateix, el projecte pretén conscienciar i implicar a tota la ciutadania en aquesta realitat, així com a les entitats públiques i privades, oferint eines de treball basades en la igualtat per a aconseguir una major inclusió de la dona en el mercat laboral.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*