Benaguasil posa en marxa el programa Aula Mentor per a la formació dels seus veïns

Post també disponible en: Castellano

El projecte permetrà als veïns majors de 18 anys ampliar la seua formació o reciclar-se.

La ciutadania tindrà l’oportunitat d’accedir a una extensa oferta de cursos en línia, classificats per àrees formatives.

L’Ajuntament de Benaguasil posarà en marxa el programa en línia “Aula mentor” que permetrà ampliar l’oferta de formació als veïns de la localitat majors de 18 anys.
La iniciativa es posarà en marxa en la planta baixa de la Biblioteca Municipal, després d’aprovar el Ministeri d’Educació la sol·licitud de l’Ajuntament per a formar part d’aquest programa basat en un sistema de formació oberta, de fàcil aprenentatge, amb tutorització personalitzada i amb un ampli catàleg de cursos amb els quals poder ampliar els seus coneixements, que van des dels usuals de l’àmbit informàtic com poden ser informàtica i internet, passant per cursos d’idiomes, fins de caràcter més específics com a educació, cultura, sanitat, etc.
Per a això, l’Ajuntament de Benaguasil posarà a disposició l’aula d’Informàtica de la Biblioteca que podrà ser utilitzada per tots els que estiguen interessats a realitzar aquest tipus de cursos, destinats tant a joves com adults interessats a actualitzar-se des del punt de vista laboral i personal, amb independència de la seua titulació i nivell d’estudis. En aquest sentit la regidor d’Atenció a la Ciutadania, Ana Aleixandre, ha assenyalat que “la creació d’aquest Aula Mentor facilitara l’aprenentatge continu als veïns de la nostra localitat que desitgen ampliar la seua formació o reciclar els seus coneixements, en incorporar una extensa oferta de cursos en línia en els quals l’alumne planifica el seu itinerari formatiu i determina el seu ritme de treball i l’horari de desenvolupament del curs”. A més “podran realitzar-ho d’una forma còmoda, senzilla, assequible i accessible des de la seua pròpia casa a través d’internet o bé des de la pròpia “Aula Mentor” situada a la Biblioteca.
Les persones interessades a inscriure’s en el projecte l’Aula Mentor poden cridar a l’Ajuntament per a rebre informació sobre aquest tema.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*