Benaguasil proclama a les seues Falleres Majors

Post també disponible en: Castellano

Monti Arrué, és la nova Fallera Major i Ainhoa Gramuntell, la nova Fallera Major Infantil per al 2023.

A l’acte van assistir juntes locals falleres de poblacions veïnes que els van presentar els seus respectes i les comissions falleres de Benaguasil.

Benaguasil ha dut a terme aquest cap de setmana l’acte de proclamació de les quals seran les Falleres Majors de Benaguasil, Monti Arrué Doménech i Ainhoa Gramuntell Jiménez.

La jornada es va iniciar amb un cercaviles en el qual les màximes representants de Benaguasil van ser acompanyades des de la Plaça Mariano Benlliure fins a les portes de l’Auditori de la Unió Musical per les comissions falleres i per juntes locals de poblacions veïnes, així com per les autoritats locals. 

Passades les set de la vesprada donava principi l’esperat acte i Monti i Ainhoa eren rebudes amb aplaudiments i elogis a l’Auditori. La primera a pujar a l’escenari va ser Ainhoa, acompanyada per la presidenta de la JLF, Pepa Cano i per la regidor de Festes, Ana Aleixandre, que va ser l’encarregada d’imposar-li la banda i la joia que l’acredita com la màxima representant dels xiquets de Benaguasil.

Tot seguit va arribar el moment de proclamar a Monti, que acompanyada per la presidenta de la JLF, Pepa Cano i per l’alcalde, Ximo Segarra, va rebre la banda de fallera major de mans d’aquest.

Després d’això van pujar a l’escenari les juntes locals d’Alaquàs, Sedavi, Bétera, Benetússer, Riba-roja de Túria, Llíria, La Vall d’Uixó, Montcada, La Pobla de Vallbona, i les 10 comissions falleres de Benaguasil.

La regidora de Falles i l’Alcalde van tancar l’acte amb la imposició de l’escut d’or a les noves falleres majors i els van desitjar un any replet d’emocions i quines gaudisquen al màxim de cadascun dels actes fallers. La vetlada va finalitzar amb l’himne regional.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*