Benaguasil realitza obres de millora i modernització del seu polígon industrial La Pila

Post també disponible en: Castellano

Les obres han suposat la millora de les zones verdes i d’una zona biosaludable, la incorporació d’un carril de ciclovianants i la renovació de l’enllumenat públic.

L’actuació ha comptat amb una subvenció de l’IVACE de 148.000€.

L’Ajuntament de Benaguasil ha dut a terme obres de millora i modernització del Polígon Industrial La Pila, actuant en matèria d’eficiència energètica, incorporació d’un carril de ciclovianants, en la millora de les zones verdes i d’una zona biosaludable.

La renovació de les infraestructures d’aquest polígon, que té una superfície de 130.161 m², inclou la millora de les zones verdes amb la instal·lació d’una zona biosaludable amb un total de quatre màquines per a la realització d’exercicis de gimnàstica que faciliten la pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure i contribueixen a una vida més saludable.

Amb l’objectiu de continuar apostant per la mobilitat urbana sostenible en el municipi s’ha dotat al polígon d’un carril de ciclovianants perquè els treballadors que recorren a la bicicleta, al patinet o que es mouen a peu puguin arribar als seus llocs de treball d’una forma segura.

D’altra banda, les obres també han suposat millores en l’enllumenat públic, els fanals del qual han estat dotades de tecnologia Led, la qual cosa suposarà un estalvi energètic i econòmic d’un 47’96%.

A això se suma la instal·lació d’un sistema de videovigilància i de senyalística i identificació de carrers per a modernitzar i ampliar la seguretat d’aquesta àrea industrial.

El regidor de l’àrea, Pedro Peris, ha destacat la importància de les millores efectuades en aquesta zona industrial amb les quals s’ha “reforçat i modernitzat l’entorn del polígon, millorant la imatge i la funcionalitat, i amb les quals s’ha perseguit que les empreses disposin d’una oferta de serveis el més completa i actualitzada possible, potenciant tant la productivitat de les activitats existents com fent de l’enclavament un lloc atractiu per a la implantació de noves empreses en les parcel·les vacants”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*