Benaguasil redueix quasi a la meitat el préstec de la sentència de l’època del govern socialista de 1988

Post també disponible en: Castellano

Els fons líquids se situen en 3.551.910 € en el segon trimestre de 2022 mentre que el deute fruit de la sentència de l’època del govern socialista de 1988 passarà de 5.800.000 € a 3.171.184 € a final de 2022, un 45,32% menys.

L’Ajuntament de Benaguasil continua tenint una economia estable per a afrontar els pròxims temps d’incertesa econòmica. Així ho reflecteixen les dades de la intervenció municipal del segon trimestre de l’exercici 2022.
Actualment l’Ajuntament de Benaguasil compta amb fons líquids 3.551.910€ i el període mitjà de pagament se situa en els 13,57 dies des que les factures finalitzen el circuit administratiu de validació.
Quant al deute municipal, se situa en 174.752 € mentre que el préstec per a afrontar la sentència de la parcel·la del Parc del Cementeri de l’època socialista s’ha aconseguit reduir en un 45% en tot just 3 anys passant dels 5.800.000€ als 3.171.184€ pendents de liquidar.
Totes aquestes operacions s’han realitzat sota el ferm del Govern Municipal de no incrementar ni taxes ni impostos municipals assumint una herència que no era la seua, posant en marxa el pagament a la carta d’impostos municipals durant els 365 dies de l’any i mantenint l’eliminació de l’impost de plusvàlua municipal.
A aquestes mesures d’important calat, se sumen també unes altres com la bonificació de l’IBI en un 80% aplicable a les famílies nombroses, bonificacions per a l’obertura de nous comerços en el municipi o bonificacions que afavoreixen la tinença de vehicles més sostenibles.
L’alcalde Ximo Segarra ha mostrat la seua satisfacció per aquestes dades, “que s’uneixen a la bona dada d’ocupació a Benaguasil amb nivells anteriors a la crisi immobiliària, encara que som conscients que arriben temps durs amb una inflació disparada, amb el preu de les energies duplicat i hem de continuar fent des de l’administració pública més pròxima, tot el possible per a ajudar a les famílies del nostre municipi. Tenim la sort d’haver realitzat al llarg de diverses legislatures inversions per a comptar amb instal·lacions per a totes les edats mentre que en altres localitat estan ara construint-les, tenim una de les millors connexions sostenibles amb rutes cicle per als vianants de la província de València, comptem amb instal·lacions esportives de referència a nivell comarcal amb un Centre Esportiu Hidrotermal que reuneix ja 1500 usuaris i hem posat en marxa múltiples programes pensant en les famílies de Benaguasil. Tindre tot aquest camí recorregut des de l’estabilitat institucional que dona el suport majoritari de la ciutadania al projecte municipal permet que afrontem el futur de Benaguasil treballant per un municipi més amable, més verd i que puga albergar inversions per a un creixement sostenible sense renunciar a exigir a altres administracions, que és fonamental finalitzar la CV-50, que posen en marxa el transport públic d’autobús que porta 7 anys suspés o que Benaguasil tinga l’oportunitat de desenvolupar sòl industrial que permeta que empreses s’establisquen en la nostra localitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*