Benestar Social de Bunyol recomana una guia orientativa per a famílies amb filles i fills en edat escolar per suportar el confinament

Post també disponible en: Castellano

Carles Xerri ha recomanat esta guia que tracta d’afavorir el desenrotllament saludable dels xiquets jóvens atenent a les seues necessitats cognitives, afectives i socialsCarles Xerri, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Bunyol, s’informa a la població de la publicació d’una guia per a famílies amb fills i filles en edat escolar anomenada “Ens quedem a casa”, publicat pel Col.legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i Educació de la Generalitat Valenciana.

Aquesta guia es pot consultar i descarregar-se. Des d’aquesta regidoria es pretén facilitar a les famílies buñolenses en les seues tasques, rutines, jocs i habilitats en família per a tots, així com gaudir de el temps al costat dels teus éssers estimats.

Xerri confirma les paraules que des del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana llancen sobre aquesta guia: “Aquesta guia orientativa inclou consells per afavorir el desenvolupament saludable dels nens, nenes i joves, atenent les seves necessitats cognitives, afectives i socials” . A més aquesta guia també inclou l’assistència psicològica gratuïta a distància a les famílies en temps de Covid-19, en el cas que la necessiten, mitjançant el telèfon 96.045 30 feb.

De manera que, l’edil d’el ram recomana fer una ullada a aquesta guia, i d’aquesta manera “afavorir el desenvolupament saludable dels nostres fills, atenent les seues necessitats en totes les àrees: cognitiva, motora, comunicació i llenguatge, social i afectiva” . Es pot descarregar la guia per a la seua impressió i tenir-la en paper o també guardártela a l’ordinador, Tablet o mòbil:

https://www.cop-cv.org/noticia/13317-el-copcv-llanca-la-guia-ens-quedem-a-casa-amb-orientacions-per-a-les-families#.XoG6k4gzaT-

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*