Bunyol celebra el seu RunCáncer amb una participació fidel a l’esdeveniment i una recaptació de 6.900 euros

Post també disponible en: Castellano

La RunCáncer s’ha pogut celebrar a Buñol, en el seu format habitual, després d’un any i mig molt difícil en el qual aquest esdeveniment solidari no es podia fer de manera presencial, si que es va realitzar la venda de dorsals però la marxa solidària ha hagut de posposar-se fins a aquest mes d’octubre.
Des de la AECC han informat que ha sigut un any molt complicat en el qual ha costat molt tirar cap avant però que ha sigut un èxit de participació i sobretot de venda de dorsals i samarretes ja que Buñol és un municipi reconegudament solidari, i així ho ratifiquen des de l’associació a València, que consideren a Buñol com el poble amb més col·laboració per part de la gent.
En aquesta edició, com en anys anteriors, a més de la AECC de Buñol, han col·laborat els col·legis, l’IES, les clíniques, els gimnasos i els comerços, que han ajudat a vendre 2.300 dorsals i al voltant de 150 samarretes. En col·laboració amb l’ajuntament l’empresa Velarte ha donat l’avituallament, ja que encara que en anys anteriors eren coques realitzades per la pròpia associació, enguany per protocol Covid, l’avituallament havia de ser empaquetat.
Des de la AECC de Buñol volen agrair la seua col·laboració a Chimo Masmano Pérez, que ha actuat com spiker, i a Fran Furri que ha sigut el Dj, així com agrair a la població la implicació i la solidaritat que sempre es té amb aquest esdeveniment, que espera recuperar la seua data habitual, el mes d’abril, per a la pròxima edició.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*