Bunyol inicia el procés per a l’ampliació de sòl industrial i terciari en el seu terme

La concejalía de Urbanismo de Buñol comienza la ampliación de suelo industrial y terciario en su término.
La concejalía de Urbanismo de Buñol comienza la ampliación de suelo industrial y terciario en su término.

Post també disponible en: Castellano

La concejalía de Urbanismo de Buñol comienza la ampliación de suelo industrial y terciario en su término.
La regidoria d’Urbanisme de Bunyol comença l’ampliació de sòl industrial i terciari al seu terme.

Rafael Pérez, primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Buñol i responsable de l’àrea d’Obres i Urbanisme, ha confirmat l’aprovació en l’últim Consell Econòmic i Social, celebrat el passat dimarts al consistori municipal, de la modificació de les actuals normes subsidiàries que permetin un major sòl industrial i residencial.

L’objectiu, segons ha destacat el mateix regidor buñolense, “és ampliar la possibilitat a Buñol de construir habitatges i que empreses i indústries compten amb més zona per poder instal·lar-se en aquesta localitat”; un assumpte que Rafa Pérez ha qualificat de “summament necessari i important per al desenvolupament industrial i laboral del municipi”.

Segons fonts municipals, “aquest Consell Econòmic i Social, en el qual hi havia els partits polítics que conformen l’equip de govern municipal, va comptar amb el suport unànime de tots els presents (empresaris, sindicats i associacions). Aquest és el primer pas per començar amb la requalificació de sòl rústic a industrial, un projecte de gran envergadura que serà presentat a Conselleria en breu “, ha assegurat Rafa Pérez, que ha afegit que” serà informat a la ciutadania de Bunyol “.

Aquest projecte abasta el canvi de catalogació de sòl rústic a industrial al Sector 6, que comprèn la zona contigua a l’actual polígon industrial El Pla, i en el Sector 9, la zona contigua a les instal·lacions esportives del Llevant UD i que uneix a la zona del cementiri amb el Polígon el Racó. També aquest projecte contempla un PAI que connecti el Polígon El Racó amb el del Pla. Sense oblidar la part del darrere de l’IES Foia de Bunyol que comunica amb el Barri de Sant Rafael, “per permetre la construcció d’habitatges unifamiliars en aquesta zona tan demandada, passant a ser sòl residencial”, en paraules de l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*