Bunyol llança una campanya solidària per a recaptar fons per als damnificats del volcà de l’illa de la Palma

Post també disponible en: Castellano

Diverses associacions i entitats de Bunyol, en col·laboració amb l’Ajuntament, han iniciat una campanya de recaptació de fons sota el lema “L’acció més xicoteta és millor que la intenció més gran. Tod@s amb La Palma. Amb les teues donacions La Palma tornarà a ser verda” per a enviar al Cabildo de la Palma i col·laborar en la recuperació de tots els béns perduts per part de la població d’aquesta illa a conseqüència de l’erupció del volcà el passat 19 de setembre.

Des de l’organització d’aquesta campanya han recordat que aquest desastre natural ha causat la devastació total de municipis, infraestructures, canalitzacions d’aigua, explotacions agrícoles plataneras i un llarg etcètera de sobres conegut per tots i que està suposant per a la població de les zones afectades una vertadera catàstrofe ja que han perdut les seues cases i el que és encara pitjor la seua manera de vida, subsistència i arrelament al territori.
Per a aquesta campanya s’ha fet una crida a les entitats, associacions i col·lectius de Buñol a col·laborar en la difusió i recaptació de fons per a pal·liar aquesta vertadera tragèdia per a milers de persones i demostrar una vegada més que la solidaritat és una de les nostres característiques més recognoscibles.
Per a això, l’Ajuntament de Buñol ha editat un cartell que distribuirà entre les diferents entitats i col·lectius que donen suport a aquesta iniciativa per a ser col·locats i difosos entre la població. En el cartell apareixeran totes les dades necessàries per a poder fer els donatius econòmics que cada persona de manera individual o col·lectiva desitge fer i que aniran destinats al capítol de la Palma que és la institució que representa i administra a tota l’illa. Aquests fons econòmics seran distribuïts pel capítol de la Palma conforme a les necessitats de la seua població de manera equitativa.
Els donatius es poden fer al següent número de compte i introduint les següents dades:

Concepte: “Donació Volcà”
Destinatari: Cabildo Insular de la Palma
IBAN: ES47 2100 9169 0122 0017 9456
Bizum: Codi 03747

Des del Consistori buñolense, així com des de totes les organitzacions, associacions i entitats col·laboradores, demanen la màxima col·laboració per a ajudar a totes les persones afectades per aquest desastre natural.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*