Bunyol obre el termini per a presentar llistes de persones que vulguen participar a dalt dels camions en la festa de la Tomatina

Post també disponible en: Castellano

María Vallés, regidora de Turisme i Tomatina de l’Ajuntament de Bunyol, ha informat que des d’ahir tenen en la web del Consistori, buñol.es, en la secció Coneix Bunyol – La Tomatina, o en el Facebook de la Regidoria de Turisme (Tourist Info Bunyol) tota la documentació necessària amb la normativa general i l’específica per als col·laboradors a dalt i davall dels camions de la pròxima festa de la Tomatina, que se celebrarà el 31 d’agost. L’enllaç on poden veure tota la documentació sobre aquest tema és: https://www.xn--buol-hqa.es/pagina/la-tomatina-0

Fins a un període màxim de 15 dies els interessats a crear una llista de fins de 10 persones han de presentar per registre d’entrada o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament la sol·licitud amb les dades personals de la persona responsable i de tots els membres de la llista. El sorteig de les llistes que podran accedir al camió es farà el 28 de juliol al parc de Sant Lluís a les 19.30h. 

Per a aquelles persones que vulguen col·laborar en la Tomatina davant d’un camió i no l’hagen fet en 2019 hauran de sol·licitar-lo mitjançant l’imprés corresponent que ja està disponible a l’Ajuntament de Bunyol, en el seu web o en el Facebook de la Regidoria de Turisme (Tourist Info Bunyol). Aqueix imprés completament emplenat haurà d’entregar-se per registre d’entrada o per seu electrònica el document emplenat. 

Per a poder optar a dalt del camió la normativa sobre aquest tema diu que les places seran nominatives i intransferibles. Les condicions per a participar són: ser major d’edat en la data en la qual se celebre La Tomatina; no estar inscrit en dues llistes diferents alhora; no estar inscrit per a col·laborar a baix del camió; no haver sigut partícip a dalt del camió les dues edicions anteriors; i estar empadronat o haver nascut a Bunyol (demostrable).

L’edil del ram també aclareix que en aquesta edició, i que ja van estar a baix del camió en l’edició de 2019, podran optar a dalt del camió en La Tomatina de 2023, però si per primera vegada opta a estar a baix del camió, i també el fa en 2023, no serà premiat amb la pujada al camió en l’edició de 2024. “Amb aquesta mesura pretenem que hi haja places lliures suficients a dalt perquè tots puguen optar a viure l’experiència, i que tots els llits ja siguen més àgils a l’hora de configurar les llistes”, va ressenyar Vallés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*