Bunyol ofereix una cita cultural amb llibres, tallers, exposicions i el millor cinema d’actualitat per a tots

Post també disponible en: Castellano

Aquest divendres a la Biblioteca Municipal de Bunyol es presenta l’última novel·la de la reconeguda escriptora i crítica valenciana, María García-Lliberós, “Més enllà de la tristesa”. Finalitzen els tallers, amb el d’aquarel·la, aquest dissabte a la Sala Raga. També pot visitar-se l’exposició “Resiliència” en el Oscurico. I en el Teatre Montecarlo el millor cinema d’actualitat el dilluns, dimarts i dimecres.

Aquest divendres a la Biblioteca Municipal cronista Fernando Galarza de Bunyol es presenta l’última novel·la de l’escriptora María García Lliberós, “Més enllà de la tristesa”, publicada per Editorial Sargantana. En l’acte estarà acompanyant-la, l’escriptora buñolense Emi Zanón. Serà a les 19h. Es tracta d’una estupenda novel·la amb fondària psicològica i una àmplia temàtica que no et deixarà indiferent, a més de la cuidada i àgil prosa que caracteritza a l’autora. 
El dissabte finalitzen els tallers del cicle d’art Tardor a Pinzellades, amb el d’Aquarel·la, a la Sala Raga de 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 19.30h, a càrrec de Maider Soraru. Uns tallers que van arrancar a principis de novembre i que han comptat amb una gran participació, tant és així que Mireia Parla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, ha anunciat una segona edició d’aquests tallers a causa de l’alta demanda que ha provocat que hi haja hagut interessats que s’hagen quedat a les portes de poder gaudir d’ells perquè els aforaments s’omplien abans fins i tot d’anunciar-los. 
Parla recorda que fins al 18 de desembre tots els veïns de la localitat poden continuar visitant l’excepcional exposició dels artistes locals “Resiliència” a la sala El Oscurico del Castell de Buñol, els dissabtes i diumenges d’11 a 14h. “També aquesta exposició comptarà amb una altra edició en 2022 on altres artistes locals podran exposar. És un orgull poder comptar amb tan ampli nombre d’artistes de diverses disciplines en la localitat. Buñol és art, Buñol és cultura, i aquesta exposició és fidel reflex de la qualitat i número dels seus artistes”, assenyalava l’edil de Cultura. 
I finalment tots estan convidats al Teatre Montecarlo per a veure el millor cinema d’actualitat. Podrà veure’s el dilluns, dimarts i dimecres a les 18h, la pel·lícula “Encant”, de Disney.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*